Svet za sve na sajmu zapošljavanja

Svet za sve na sajmu zapošljavanja

U zgradi opštine Čukarica, na Banovom Brdu, u subotu 26. oktobra 2019. godine organizovan je sajam zapošljavanja koji  je sproveden u organizaciji Gradske opštine Čukarica i Nacionalne službe Čukarice – Filijala Beograd – odsek Čukarica. Na sajmu su učestvovali i predstavnici Sveta za sve i tom prilikom ispromovisali nezaposlenima na teritoriji Opštine Čukarica svoje programe besplatnih obuka u okviru projekta Mladi su budućnost, pružimo im šansu, koji sprovode sa udruženjem Svet za sve, koji je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta republike Srbije.

Sajam je otvorio predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, koji je prilikom otvaranja Sajma istakao da je ove godine učestvovao veliki broj poslodavaca koji imaju potrebu za radnicima različite struke i podsetio da je Čukarica, u poslednjih nekoliko godina, postala interesantna za investitore i privredenike koji omogućavaju nova radna mesta za naše sugrađane, te da će ovaj trend otvaranja nove privredne zone biti svakako nastavljen.

Svet za sve se naročito istakao među ostalim učesnicima sajma, jer je bio jedini učesnik koji je mladim posetiocima sajma dao mogućnost besplatnog doškolovanja i usavršavanja, mogućnost usavršavanja stranih jezika (engleskog i nemačkog), kao i besplatne usluge mentoringa i koučinga za buduće preduzetnike i polaznike kurseva. Naš štand je posetila i gospođa Tanja Mijušković, rukovodilac filijale Nacionalne službe za zapošljavanje na teritoriji opštine Čukarica.

Predstavnici Sveta za sve motivisali su dvadesetak mladih posetilaca sajma da popune online upitnik i prijave se za različite module besplatnih obuka, i sa još desetinom su obavili savetodavne razgovore i sa njima stupili u kontakt kako bi  im pomogli pri otvaranju sopstvenih preduzetničkih radnji.

No Comments

Post A Comment