Sproveden je trening trenera!

Sproveden je trening trenera!

Train the trainers seminar, ogranizovan je od strane predstavnika organizacije Žena +, psihijatara Sabrine Jahović, koja sarađuje sa Svetom za sve kao savetnik i socijalno-psihološka podrška licima sa kojima centar sarađuje. Savet Sabrine Jahović bio je da se pre početka obuka organizuje pedagoški trening predavača, kako bi oni razvili i usavršili svoje tzv meke veštine (soft skills), pre zvaničkog početka izvođenja obuka. Sa svojom pedagoškom asistentkinjom Vesnom Vagalo Trifunović, Sabrina Jahović je osmislila vikend seminar za sve trenere programa koje organizuje Svet za sve, gde su treneri dobili instrukcije kako da pristupe radu sa ugroženim socijalnim grupama. Nakon pedagoškog seminara, svi treneri su dobili zadatak da svoje lične planove rada sastave i dostave na reviziju Vesni Vagalo Trifunović i Sabrini Jahović pre početka izvođenja nastave. Seminar je bio organizovan u prostorijama saradnika Sveta za sve Preduzetničkog razvojnog centra u Sremčici.

Osim grupne obuke, treneri svih obuka imali su priliku da rade pojedinačno sa Vesnom Vagalo Trifunović, koja im je dala instrukcije kako da svoje predmete najbolje prilagode polaznicima kurseva i približe znanje korisnicima na primeren, interaktivan i pre svega zanimljiv način. Trening trenera je organizovan nakon zahvaljujući savetima eksperimentalne grupe, koja je pohađala bazične kurseve Preduzetništva i Osnova komunikacije.

Podsećamo da uskoro počinje realizacija bazičnih obuka iz oblasti preduzetništva i osnova komunikacije, kao i praktičnih obuka iz oblasti stolarstva i obrade drveta, knjigovodstva i depilacije šećernom pastom. Za sve obuke, možete se prijaviti popunjavanjem prijave na našem sajtu koja se nalazi ovde. 

No Comments

Post A Comment