Sastanak Sveta za sve sa Kancelarijom za mlade

Sastanak Sveta za sve sa Kancelarijom za mlade

Predstavnici nevladine organizacije Svet za sve su nedavno  prisustvovali sastanku na kojem su bili prisutni koordinatori Kancelarija za Mlade Beograda, Barajeva, Obrenovca, Lazarevcam, u prostorijama Kancelarije za mlade Beograd (tzv. Gnezdo, u zgradi Beogradjanke).

Sastanak je bio organizovan kako bi se uspostavila saradnja sa Kancelarijama za mlade u ruralnim delovima Beograda, i pronašlo adekvatno rešenje da se mladi iz ovih gradskih opština takođe uključe u bazične i praktične obuke koje nudi Svet za sve u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta u okviru projekta Mladi su budućnost pružimo im šansu.

Svet za sve uskoro počinje sa sprovoođenjem bazičnih i praktičnih obuka iz oblasti preduzetništva, osnova komunikacije, osnova računarske pismenosti, stolarstva i obrade drveta i knjigovodstva u prostorijama lokalnog biznis inkubatora, i partnera na projektu Preduzetničkog razvojnog centra.

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite za neke od obuka to možete uraditi popunjavanjem upitnika koji se nalazi na ovom linku, a za sve ostale informacije o praktičnim obukama koje nudimo možete se raspitati na ovom linku.

No Comments

Post A Comment