Počela je realizacije praktičnih obuka

Počela je realizacije praktičnih obuka

Svet za sve je počeo sa realizacijom praktičnih obuka iz oblasti stolarstva i umetničke obrade drveta, osnova računarske pismenosti i knjigovodstva koje se sprovode u okviru projekta Mladi su budućnost pružimo im šansu, koji Svet za sve sprovodi u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta republike Srbije.

Polaznici praktične obuke stolarstva i umetničke obrade drveta svoju teorijsku obuku sprovode u prostorijama saradnika i partnera na projektu Sveta za sve, Preduzetničkog razvojnog centra, dok se praktični deo obuke održava u radionicama članova opšteg udruženja preduzetnika Privrednici Čukarica, koji su takođe partneri na projektu.

Kurs knjigovodstva se organizuje u prostorijama knjigovodstvene agencije 12 points, gde polaznici krusa imaju direktno dodira sa kancelarijskim poslovima, i imaju prilike da svoje teorijsko znanje primene direktno u praksi.

Osnovi računarske pismenosti svoju obuku imaju u prostorijama našeg saradnika, Preduzetničkog razvojnog centra. Ponosni smo što na ovoj obuci imamo najviše pripadnika NEET grupa (teško zapošlivih pojedinaca), jer je veliki broj pripadnica romske nacionalne manjine izrazio želju da se računarski opismeni.

Svi polaznici praktičnih obuka će proći i kroz bazičnu obuku Preduzetništva i Osnova komunikacije kako bi se osposobili za samostalan rad kao preduzetnika (test grupa link). Po završetku sprovođenja praktičnih obuka, svi polaznici praktičnih obuka imaju mogućnost mentoringa i monitoring od strane organizacije Svet za sve, pri otvaranju sopstvenih preduzetničkih radnji.

Obuke iz oblasti limarije i obrade metala, depijacije šećernom pastom i virtuelni asistent, će uskoro početi da se sprovode u delo. Ukoliko ste zainteresovani za bilo koju od obuka koje organizuje Svet za sve možete se o istima prijaviti popunjavanjem upitnika ovde.

 

No Comments

Post A Comment