Bazična obuka preduzetništva – Eksperimentalna grupa

O nama preduzetničkom centru

Bazična obuka preduzetništva – Eksperimentalna grupa

Svet za sve je počeo sa sprovođenjem bazične obuke iz oblasti Preduzetništva i Osnova komunikacije u prostorijiama svog glavnog saradnika i partnera na projektu, Preduzetničkog razvojnog centra. Ova prva, test grupa, je od velikog značaja za buduću realizaciju projekta, jer će se predavačima bazičnih obuka pružiti uvid u to šta polaznici obuka žele da uče iz ovih oblasti i na koji način.

Na kraju sprovođenja obuke, polaznici test grupe će biti u mogućnosti da daju savete, i prenesu svoje utiske sa obuke, trenerima iz oblasti Preduzetništva i Osnova komunikacije, koji će zatim obuke za polaznike bazičnih obuka unaprediti i prilagoditi za polaznike kurseva.

Polaznici svih specijalističkih obuka, moraju proći kroz bazične obuke Preduzetništva i Osnova Komunikacije, kako bi se osposobili za samostalan rad i odvažili da otvore samostalne preduzetničke radnje u budućnosti.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o stručnim obukama iz oblasti stolarstva i obrade drveta, računarstva, virtualni asistent, depilacije šećernom pastom, knjigovodstva i obrade metala i lima koje nude Svet za sve i Preduzetnički razvojni centar možete se informisati ovde, a zatim i popuniti prijavu za obuke koja se nalazi na ovom linku.

No Comments

Post A Comment